Citiraj:
Autor nathan
grafika tdu-a je bila eye candy, i stvarno je bila odlicna za svoje vrijeme. no tdu 2 je cini se radjena na istom enginu, support directx9 (mislim bar su mogli directx10 staviti), tako da meni osobno zgleda identicno ko jedinica na mojoj konfi na 1920*1080 sve na max. sve u svemu grafika mi je svakako losija nego na nfs hp, gridu... tako da je zakljucak da nisu nista previse napravili po tom pitanju...
zvuk mi je na jednici takodjer djelovao puno uvjerljivije...
e sad mozda patchevi ako ih bude to isprave, mozda ne...
|
Sinoć kad san proba onog Ferraria Californiu došlo mi je plakat, grafika je jadna a sve san diga na max. Igra je još gore izašla nego prvi dio koji je bio ne ispoliran, ovo je take 2 i opet se nisu učili na greškama
Citiraj:
igra je dobra za ubit vrijeme - u svakom slucaju bolja od nfs:hp koji je nedavno izasao i u kojem si se stalno vozao na istim stazama (tako da nakon sto sam presao dio sa obicnim autima, nije mi se uopce dalo to isto raditi i sa murjacima)
|
Kralju, HP je bio jedan od najzabavnijih NFSova. Toliko se nisan zabavio možda u zadnjih 2 godine, toliko je bila nerealna ali ispolirana da je bio gušt s 300 prolazit krivine. Mislim nije se pucalo na nikakvu fiziku i to, ali su auta definitivno se bolje ponašala, nego u ovom poluproizvodu.