View Single Post
Staro 08.02.2011., 12:02   #262
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
odigrao sam sa onim ferrariem u startu malo (na tipkovnici - cisto da usporedim handling sa jedinicom)

1) grafika je dobra - svidja mi se lightning i kako je uredjen enviroment + sve ide glatko na high detaljima na staroj 3870

nije rijec o arkadi tipa nfs:hp gdje imas 6 staza i to je to, vec o igri gdje imas 2 cijela otoka za vozanje tako da ne znam cemu forsiranje da grafika bude extra? nije rijec o pc exkluzivi vec o igri koja se mora i optimizirati za konzolu staru 6g..

uostalom grafika mi i nije neki faktor

2) handling je isti (malo bolji?) nego u jedinici - opet, ne znam zasto ste vi ocekivali GT/Forza/Shift handling
tko jos slusa sta developeri kazu..

no koliko vidim vecina vas se vise zali na osjetljivost kontrola a ne na handling (koji se moze tweakat preko drive aidova)

igra je dobra za ubit vrijeme - u svakom slucaju bolja od nfs:hp koji je nedavno izasao i u kojem si se stalno vozao na istim stazama (tako da nakon sto sam presao dio sa obicnim autima, nije mi se uopce dalo to isto raditi i sa murjacima)

dok ne izadje dirt 3 ovo je jedina postena novija trkaca igra

jedino sto me zasmetalo u tih 5min igranja jest uvod
kad sam vidio ples onih NPCova... zali boze - mene bilo sramota
i onda iznenadjenje kad se igra premjestila u first person perspektivu

odmah sam instinktivno manijakalno poceo stiskati lijevu tipku misa misleci da imam pljucu u rukama :S

nazalost nemos ni klat, ni udarat ni pucat ni nist
a htio pobit sve debile na onoj zabavi
Ordem je offline   Reply With Quote