View Single Post
Staro 08.02.2011., 11:44   #261
nathan
IT Consultant
Moj komp

nathan's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Fizika je popravljena. Znam jer sam do dana današnjeg igrao jedinicu, pod potpuno istim uvjetima pod kojima igram i tdu2. Ponašanje auta je duplo bolje nego u jedinici, samo je potrebno malo podesit one slidere za volan u settingsima i sve je onda odlično, jer defaultne postavke su malo banana. Mape (nove) su tu, auti su tu.
Ponavljam svoj stav - vožnja auta nije za tipkovnicu. Amen.
Fizika je popravljena. (taj se dio odnosi izgleda samo na voznju preko volana).

ajmo ovako imao sam tdu i igrao ga jako, jako dugo. u tom periodu bio sam prvo igrao na tastaturi, a onda sam kupio volan, i igrao dalje na volan. sada nemam volan i igram samo na tastaturu i osjecaj je jadan tako da ne znam o cemu ti pricas, o kakvom duplo boljem ponasanju nego u jedinici ??? mozda su ispravili settingse za volan ali za tastaturu sigurno nisu... osim toga niti jedna igrica pa tako ni ova nije programirana da radi samo preko volana, i znam da mozes puno profitirati u igrama tipa lfs, gtr 2, f1 2010, simbimovim serijalom ako ih igras preko volana... ali nabrojane su ipak svijetlosnim godinama blize simuliranju voznje nego tdu2, sto znaci da ga se onda stavlja u rang grida, nfs-a a te igre mogu biti igrane normalno na tastaturu, makar se i iz njih moze izvuci nekaj bolje preko volana. govorim o default postavkama, uvijek se jos to moze dodatno poboljsat finim podesavanjem naravno, no opet u nekim igrama vise u nekim manje to utjece na vozna svojstva automobila.

grafika tdu-a je bila eye candy, i stvarno je bila odlicna za svoje vrijeme. no tdu 2 je cini se radjena na istom enginu, support directx9 (mislim bar su mogli directx10 staviti), tako da meni osobno zgleda identicno ko jedinica na mojoj konfi na 1920*1080 sve na max. sve u svemu grafika mi je svakako losija nego na nfs hp, gridu... tako da je zakljucak da nisu nista previse napravili po tom pitanju...
zvuk mi je na jednici takodjer djelovao puno uvjerljivije...

e sad mozda patchevi ako ih bude to isprave, mozda ne...