Citiraj:
Autor zwer
E ali meni je problem sto mi je mobile network opcija uvijek bila upaljena, a ja sam iz quick settings rucno palio "Mobile data" na on i off i radilo je super.
A sad se spaja sam kak mu dodje. E ako ugasim Mobile Network, onda mi Quick Settings kaze da to moram enableat ako ocu palit mobile data... Bo, ne kuzim, a zesce mi se ne da hard resetat 
|
Instaliraj APN droid, stavi si njegov WIDGET (ne shortcut) na neki homescreen i kad tap-nes izmjenit ce ti APN (usto i promjeni boju u crvenu, pa znas u kojem je stanju), kad tap-nes ponovo vraca APN u prvobitno stanje (i mijenja boju u zelenu).
Samo da napomenem, na 1.6 mi je radio odlicno, ali na Froyu mi bas ne funkcionira. Imam i7500 Galaxy.
Da provjeris sta ti tocne uzima bandwith, instaliraj TrafficStats Lite sa marketa (u optionsima mozes ukljuciti i sistemske appove, inace prikazuje samo 3rd party defaultno!).
Za jednostavno provjeravanje data potrosnje imas NetCounter (mozes dodavati razlicite countere unutar njega, drzi dugo pritisnut neki postojeci counter i pojavit ce se izbornik. Postoji i mogucnost da ti javi notifikacijom kada predjes odredjeni limit, jedino sta ga nemozes clear-at, tj. ja nemogu, neznam jel to do mog moba, onda samo pobrisem limit unutar programa pa ga ponovno stavim slijedeci mjesec)
Hope that helps