Citiraj:
Autor generic
Ajde, što si se uplašio da će ti grafička postat bezvrijedna radi 2-3 768 MB verzije na tržnici, neće, ne boj se. Ti većinom prelaze na nešto jače, tipa GTX 570. Danas su sve to suptilne razlike od 5-10 fps (ali to pak znači i 20-30%), a za ovo što si rekao (30 -> 60) treba čekati godinu-dvije (pogledaj npr. crysis). Jbg, nisi valjda očekivao da će hawkica držati cijenu vječno? 
|

Ne, nisam se uplašio. Moja hawkica vrti sve živo i ne pada mi na pamet mijenjati je iduću godinu ili dvije. Ono gore sam napisao samo zato da se netko ne zaleti, kao novo, brže, bolje, ljepše... a na kraju ispadne isti vrag - drugi tetrapak..
Zato i pišem, treba voditi računa da li i gdje korisnik uopće vidi nekakvo ubrzanje. Svojedobno sam prešao sa Q6600 koji je radio na 3.0 GHz na i5 750 i mogu reči da nisam dobio nekakvo
vidljivo ubrzanje - opet napominjem - testove tjera brže ali ja ne koristim računalo zbog testova nego u realnim aplikacijama i dvije igre, TF2 i BFBC2. To je samo prijateljski savjet ljudima da ne spiskaju brdo para a onda budu nezadovoljni.