View Single Post
Staro 07.02.2011., 17:49   #2611
redalert
Registered User

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor snermin Pregled postova
Evo da i ja pohvalim optimu ,grrrrrrrrrrrrrrrrr 3 god imao sam brzinu 10 mbs i prije 2 mj u puli su t.kom kopali za nove stanice.
Nakon toga sami problemi padanje brzine svake večeri sa 10 .na 2 ponekad i ispod dva,i bla bla ,napisao i mail ,i napokon se udostojili javit konkretno ,svake večeri sam szk zlostavljao ih po 20 puta za brzinu već znaju moj broj napamet samo refreš i pozdrav .
danas su mi bili iz t koma da vide u čemu je i zamolio sam susjeda koji radi u t.kom da mi sve objasni i caka je da su nas sa optime stavili na duplo duži put nego prije i 2 puta se prekida linija jer meni stanica od mene do kuće nova je 200 mt ali poanta je da od nje idem u staru koja je zagušena do kraja .

tako da vas ne davim optima mi je ponudila raskid ugovora ,bez nadoplate itd naravno pristao sam , i moram na t kom jer bilo koji drugi provider ista stvar će bit nažalost moram na skuplje 80 kuna ali tako je to uhhhhhhhhhhhhh

sad nisam siguran dali bi bilo i sa drugim providerom nekim neide mi se opet na t -smeće,,,,,,,,,ako ima ko kakva iskustva ili zna hvala,svi su mi drugi dostupni provideri u Puli
Ja bih najprije zatražio u Optimi da se pošalje tehničar na teren i izvidi situaciju,nakon toga bih poslao (pismeni) zahtjev t-comu da me se vrati na staru paricu uz obrazloženje a ako se isti ogluše prijava HAKOM-u i inzistiranje da izađu u inspekcijski nadzor, ali bez predhodne najave t-comu...

Stanica- na što konkretno misliš(parica, tel. centrala, pristupni sandučić-onaj na stupu,zdenac)?????
redalert je offline   Reply With Quote