Molim vas, itko...

Stvarno mi je hitno, da znam oću nosit na servis ili ne.
EDIT:
Evo što sam napravio:
Formatio sam cijeli disk, nanovo instalirao i XP i Win7, uzeo sam čak i druge istalacijske CD-ove i od XP-a i od Win7 u odnosu na prvi put.
Dok je bio samo XP (kojeg sam prvog instalirao) unutra, komp se ponašao normalno, ali kad sam stavio i Win7, opet su počela sr...!
I onda je odjednom problem
nestao!!
Sinoć sam nekoliko puta restartao komp, išao na shut down, puštao da se defaultni OS (Win7) sam učita, odobirao ga sam, odabirao drugi OS (XP), postavljao ga za defaultni i komp je svaki put normalno bootao!! Isto i danas, boota bez problema. Nije mi jasno... :?
Problem mi se danas pojavio samo jednom i to nakon istalacije drivera chipseta na Win7. Nakon toga sam ga restartao ručno i sad opet boota bez problema. Koje bi moglo biti objašnjenje?
Što se tiče drivera, instalirao sam samo chipset i grafiku, mislim da drugo ni ne treba. Sa originalnih Gigaybte-ovih CD-ova.
Imam nekoliko crvenih X-eva u Event View-eru, od sinoć i ovo od danas nakon instalacije chipseta. Mogu postat ako treba.
Inače, kod bootanja sustava ne čujem niti jedan beep. Da li to znači da je riječ o nekom problemu s hardware-om?
Još 3 pitanja imam:
1. Mogu li nekako manualno promijenit ovaj naziv "Earlier Version of Windows" na boot ekranu bez da koristim EasyBCD?
2. Hoću li radit Windows update 7-ce? Prvi put sam ga napravio odmah po instalaciji pa ne znam da li je možda nešto od toga stvaralo probleme?
3. Čitao sam da kod dual-boota Win7 ne stvara Restore Points, već da se mora dodati registry key kroz XP da se to omogući. Jel to točmo? Evo sad u 7-ci vidim da System Restore nije pokrenut i da nema nikakvih Restore Points-a.