View Single Post
Staro 06.02.2011., 16:34   #258
Full Throttle
Premium
Moj komp

Full Throttle's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor anidra Pregled postova
nemogu dobiti titlove u Power DVD 10 Mark II

našao sam ove savjete:

"Imao sam i ja problem sa prevodima. Da bi resio problem skines titl za odgovarajuci film i taj srt fajl otvoris u notepad-u i snimis ga sa istim imenom kao sto ti se film zove (npr. ako ti se klip zove 21 Grams[2003] tako moras i prevod da nazoves) samo sto umesto .srt stavices .pac i player ce pustiti prevod bez ikakvih problema!!!"

"Evo link na MU gde imate vob sub sa slikama nekih mojih setovanja.
Tu je i slika kako izgledaju titlovi koje ja koristim pa ako se nekome svidja
neka setuje. Za one koji ne znaju, pusti se film u bilo kom plejeru i pojavi se zelena strelica
pored sata. Desni klik na nju pa levi na DirectVobSub (forced auto-loadin version). Ja uglavnom
gledam HD filmove i mislim da je pri takvoj rezoluciji bolje da titlovi budu na providnoj traci nego
da budu uokvirena ali to je stvar ukusa.
http://www.megaupload.com/?d=RZXVW8I9"

ali mi nijedan nije pomogao, imate li vi kakvu ideju ?
ja sam koristil Cyberlinkov PowerDVD 10 Ultra 3D. kaj se tiče kvalitete slike, definitivno player koji je došao najdalje. čak interpolira slike između slika! jedini pc player na kojem sam to videl.

titlove nije problem staviti. u istom folderu u kojem je film stavi se titl istog naziva ko i film i titlovi se pojave. međutim izgled tih titlova je druga stvar. ne samo da imaju lošu rezoluciju nego doslovno plešu po ekranu. jel ima neko rješenje tog problema?

EDIT: našao sam predobar player. SPLASH PRO se zove. također ima vektorsku interpolaciju slika, al ne samo za SD sadržaj nego i za HD. skroz je jednostavan i brz nevjerojatno. ko da pokrećem soliter a ne FullHD sadržaj. sa interpolacijom ne smanji judder u potpunosti ali ga jako omekša i stvarno je slika fluidna. može se skinuti trial verzija koja traje 30 dana i sve možete isprobati, a ful licenca košta 100kn.

Zadnje izmijenjeno od: Full Throttle. 07.02.2011. u 15:58.
Full Throttle je offline   Reply With Quote