Evo par primjera iz VG-a. Ne sjecam se bas svih detalja. Prije nove graficke, u racunalu je bila TNT2 Pro
NASA
Frend ( s bakom) jer je placala : Dobar dan. Trebam G4 Ti4200 ili 600 ( Vidio je negdje Golden Edition il tak nesto)
P: Dobro, imamo, al treba cekat par dana, donesite racunalo. Cijena je bila 2-3 soma, ne sjecam se vise, sam znam da je baka pljunula previse.
Frend: ( nakon para dana) Evo, dosao sam po racunalo s novom grafickom
P: Evo gotovo je
Frend: Hvala
I tako se hvalio tjednima i nakon godinu dana ide on kupovat graficku. Zove mene da mu zamijenim i reinstaliram OS. Dodem otvaram kuciste, kad unutra G2 MX440 - ostajem skamenjen...
P.S. Nisu mu ni TNT2 Pro vratili...
Moj slucaj :
NASA
Ja: Dobar dan- ne radi mi racunalo
P: Ostavite, javit cemo se za par dana...
Prolaze dani...
Nakon 2 tj. Zovem je sta je sa racunalom- Kazu da imaju veliku guzvu i da ce ga danas pogledat
Nakon 3.tj. - Zovem ponovno- nitko se ne javlja. Odlazim u servis i imam sta vidjet- likovi igraju BroodWar na mom kompu ( ajd dobro, mislim si- testiraju ga) Pitam kad ce biti gotov- kazu da ce zvat poslije da dodem po njega.
Zovu nakon 5- dana... Greska je u napajanju - kazu da nemaju trenutno, treba cekat 2tj. ( ako je greska u napajanju kak je onda radio kad su se igrali???) UZIMAM RACUNALO!!!
Dolazim doma i otvaram case, spajam napajanje sa maticnom- vidi vraga- RADI.
Drugi put- ista stvar- odnio, cekao 3 tj. - Stara im otisla jeb** mater- i zovu oni 3 sata poslije da je cijeli komp izgorio- nema se sta spasit, i pitaju hocu li odmah uzimat novog kod njih. REKOH NE...Donesem ga doma i s njim u garazu.. Godinu dana poslije kupujem novo racunalo (nisam bio pri lovi), naravno NE u NASI , nego u AnalogBitu. I tako sam jednog dana odlucio izvuc onu kramu iz garaze i vidjet dal se da sta spasit- otvorim i vidim skurenu memoriju. Kupim novu, ustekam i radi dan danas...
U Analog bit sam nosio komp da mi zamjene case, jer mi se zurilo na more i nisam se htio s tim zajebavat. Mjesec i pol poslije- na moru otvaram komp- cistim i vadim sve van, kad ono HDD izgreban i stučen, zovem radi reklamacije, kazu da je serviser dobio premjestaj tu tuuu. I poklope slusalicu... Nisam jedini slucaj servisera u AnalogBitu koji je izlemao HDD-ove...