Citiraj:
Autor Yo!Gurth
Vidjet ćemo kako će se dalje to ovijat, bili su mi u ADM-a ljubazni kad sam im slao mailove, sada na ovaj novi još nisu odgovorili. Vjerujem da im nije drago, al bože, što ja tu mogu. Ja sam na otoku tako da povratna poštarina iznosi 76kn u overseasa. Nije to malen novac s obzirom na vrijednost diska.
|
Nije bit u iznosu. Bit je u principima.
Jer ako ti, ja i drugi forumaši im budemo slali inspekcije zbog kršenja zakona onda će oni prestati to raditi.
Dok svatko gleda samo svoje interese situacija na tržištu se neće ništa promijeniti. Treba probiti led da ostali isto mogu reagirati i tako raditi za ostale probleme i onda nakraju takvih problema više niti neće biti.
Tako da ti svakako savjetujem da ako ti negativno odgovore na mail im pošalješ dopis sa povratnicom u kojemu tražiš da te obeštete zbog nezakonite radnje (i u njemu navedeš sve detalje i tijek događaja) i nakon toga ako ne odgovore u roku od 15 dana ili odgovore negativno na istim tim stranicama pošalješ svu dokumentaciju (skenove ili fotke dokumenata) samo označiš prijava umjesto savjeta.