View Single Post
Staro 05.02.2011., 02:23   #3625
Ivan_Brajcic
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor Yo!Gurth Pregled postova
Nije pravedno da ako recimo u realnom slučaju 6 puta dobijem neispravan disk sa servisa (garancija je 3god pa smo veseli) da mi poštarina za servis premaši cijenu samog diska. Da ne napominjem opet da sam poštarinu uredno platio kad sam prvi put kupio proizvod (očekivano ispravan).
Da se meni 6 puta pokvari isti disk, zapitao bih se u čemu je problem, a isto tako i na mjestu trgovca. Niti jedan razuman servis neće poslati natrag neispravnu robu, niti će ponovno gubiti vrijeme na ono što je već riješio. Realno, na mjestu tog trgovca radije bih ponudio neki sličan disk i riješio problem. Ovako sve ostaje nekako u zraku, nit smrdi nit miriši, i donosi gubitke objema stranama. Kupac troši pare na poštarinu i prije ili kasnije na njega pada sumnja da je u neznanju iznova i iznova strgao disk, a trgovac i servis gube ugled, makar možda ni jedna strana nisu krive. Loše, loše. Ako već trgovac nije dovoljno inteligentan da predloži takvo rješenje, predloži ga ti, uštedjet ćeš objema stranama nova sranja.