04.02.2011., 17:59
|
|
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Autor Burko
Zeitgeist: Moving Forward
uf..... previse bi se trebalo napisati/opisati za film, previse toga navesti sto je receno i prokomentirati, neda mi se. generalno jako zadovoljan, itekako dobar nastavnik prethodna dva. i btw, ako nitko nije vidio, spot/pjesma koja pokriva cijeli film: klik.
ustvari, jedina zamjerka je duzina trajanja od skoro 3 sata. drugo je gospodar prstenova npr gdje ne moras konstantno pratiti sto se prica, biti koncentriran, ima fajta pa samo gledas itd...... ovdje sam jednostavno jedva docekao stisnuti X na playeru, da su napravili u dva nastavka kao dvije miniserije, po meni bi bilo 5/5. previse materijala za tematiku filma, nije bezmozgovno sranje u pitanju.......
|
Potpis. Po meni najbolji Zeitgeist jer su se podosta odmakli od prva dva dijela u kojim je btw recena masa neutemeljenih bljezgarija (dio o religiji je BS, a daleko sam od vjernika).
Zamjerka zadnjem dijelu je i preveliko propagiranje utopije koja je stoljecima daleko od izvedivog. Ipak su trebali nekako realnije odovorit na konkretne probleme.
Suma sumarum, preporuka 
|
|
|