Citiraj:
Autor Schtefek
Tak se razmišlja, i ja sam tak nekak, dobro kučište , napajanje i moniotor su stvari koje ostaju najduže a najčešće se upravo na njima štedi, kaj je žalosno, ono bolje dat 2K za novu grafičku a za kučište i napajanje 300kn uvrh glave
|
hebote pas di vi bacate lovu :-)
Ja imam kuciste od 70kn, super mi lijepo izgleda i obavlja svoju funkciju, a da ne spominjem kolko mi je "lakse" ako se nedaj boze malo ogrebe slucajno i slicno, i nema zaljenja ako ga se ide malo modat
Napajanje bas i nije jedna od onih stvari koja bi se trebala jako rijetko mijenjat te je ono jedina komponenta u racunalu (kolko ja znam) da se zapravo trosi i s vremenom je sve losije. Mislim da je bolje dat po 300kn za napajanje svake 3 godine nego kupit jedno koje ces drzat 9 godina. Ionako ce to napajanje za 300kn nakon prve 3 godine vrlo vjerojatno i bit jace/bolje od ovog sta bi kupio sada za 900kn. Tehnologija napreduje. A da ne spominjem da bi svake te 3godine mogo i prodat napajanje prije kupovine novog za barem 100kn sta bi u konacnici rezultiralo time da bi zapravo za 3 napajanja potrosio zapravo 700kn tokom 9godina! Znaci mozes doslovno 4 puta mijenjat napajanje u roku od 12 godina i pratit tehnologiju za cijenu jednog sada napajanja.
Eto, meni je to bolje, a vi kako ocete :-)