Citiraj:
Autor piydek
Brko, to se zove odgovor! Hvala ti puno, stvarno si mi pomogao svojim iskustvom i procjenama. Čini mi se da ako bi mogao upiknuti polovni i5 760 i nabaviti još neku 1156 ploču, kao i ddr3 ram, te učiniti da mi razlika između te kupovine i prodaje komponenata koje sada imam bude relativno mala, čak bih i išao na taj potez. Koliko bi se uopće otprilike moglo dobiti za matičnu/procesor sa stock coolerom/ram koji imam?
|
nema na čemu.

pa, o cijenama tvog hardvera je dosta nezahvalno govoriti jer tu možeš naći kupce kojima nešto hitno treba, pa možeš očekivati dobre novce, tipa 300kn proc + 250kn matična + 600 kn RAM, ali to je ono, teško za očekivati. U ovom slučaju, mislim da bi bilo bolje da odma kupiš neki i5 quad/4GB/P55 kompletić polovno ako uleti, a onda lijepo staviš svoje u oglas i čekaš. no to sve ovisi o tvojim financijama u koje nebi ulazio, samo dajem sugestiju.
malo prati češće tržnjak i prodaju, dogodi se tu i tamo da se pojavi, no u globalu računaj cca 2000kn da će te to veselje koštati, ali u usporedbi sa vremenom koje je tebi potrebno da pređeš na novu platformu (dakle, još si na s939), ta investicija će biti i više nego odlična, barem iz mog kuta gledanja.