View Single Post
Staro 04.02.2011., 01:35   #4
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Za nešto iole ozbiljnije mislim da ti je jedini izbor kupiti neku od externih zvučnih kartica, nešto tipa ovog
posto ne vidim na kraju ili , moram pitati - zasto? ja se ne mogu pohvaliti da imam nesto divlje i uber, ali svira (techics sa-ex140) i imam spojen najobicniji 3.5mm na 2 cincha kabel na lajavicu 5.1, sljaka 5/5. cisto za usporedbu, imao sam cd player od sonija koji je citao iskljucivo cd-e samo (ne mp3), razlike u zvuku prakticki nema. na 320kbps razlike - nema.

ili imamo razlicite poglede prema slusanju, pogotovo kucnog sistema. danasnje integrirane zvucne su bolje od c-medie koja je bila u prakticki svakoj maticnoj prije 5+ godina, stoga apsolutno na novijem laptopu ne vidim razloga ici kupovati ekternu zvucnu.

i da, @Starter, trebas kupiti/napraviti ovakav kabel:

Burko je offline   Reply With Quote