View Single Post
Staro 03.02.2011., 21:58   #10
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor djohum Pregled postova
@ D1viry

Dali bi ti ovu zadnju stavku sa Acronisom htio malo detaljnije objasnit o čemu se radi... Da vidim dali sam dobro shvatio... Znači koliko particija na disku i koliko image-a treba.

Zvuči interesantno ne samo za ovu svrhu nego dalo bi se to i u drugu svrhu iskoristit.

A imam i ja prijedlog da probaš riješit neki Windows server? Pa svi da imaju remote konekciju (zato što recimo primjera radi, svako ima svoj pas i di god se ulogiraš prilagodiš si komp i šta uštekaš, samo su osnovni driveri na pcu jel) i onda se nemoraš jebavat sa bootanjem i recoveryem. Samo svakom igraču dodjeliš user, pass i to je to. Loga se, pripremi, igra, odlogira i ćao... samo neznam kako bi se igrica ponašala, dali je potreban install na svakom useru ili bi se moglo vuć sa servera install. Mi imamo shared appove ali imamo i one koje su na kompu (primjera radi Adobe itd... sve je ipak na disku od kompa instalirano). Mi na poslu imamo oko 200 kompova, i sustav sa remote konekcijama radi super. iako mi imamo sporiju mrežu, no vjerujem da češ imat malo "jače" switcheve nego mi za office.

to nebi funkcioniralo u cod4,odnosno sve bi brejkalo i laggalo.

zasad mi ovo zvuci odlicno sa acronisom,ako ide ovako brzo bit ce odlicno!

tnx svima,i dalje sam otvoren za ideje