uf, kako se rado citira promasio ceo fudbal. bas me zanima da li i ocito syss i pop jednako nisu gledali top gear, mozda ga kao ja nemaju na kompu cijelog? cak i starije epizode mozda nemaju, jos dok top gear nije bio ova trenutna postava (ne, ne pricam o onome debelom iz prve dvije sezone, jos prije). kako god -da, pratim ih vec godinama, i zeljno iscekujem svaku epizodu kao svi ovdje

.
nego, ne zakljucuj napreskokce, neda mi se kaciti sa umovima koji tako donesu pravorijek. da, gledao sam vec par puta komplet sve epizode jer sam kao dobrana vecina ovdje "zarazena" od nekoga tko im je pokazao, i da - smatram da je i renault i ford dao koju pinku da se izreklamira njihov novi automobil. pogotovo ford jer je ford prakticki dio engleske tradicije, pa ono, prvo britanija - onda ostatak svijeta.
ali opet mozda grijesim, jer sa tvingicem i sa fiesticom mi je bilo fora gledati, smijao sam se, stajaznam. sa jetijem mi je jednostavno forsiranje bilo, jedino sam se nasmijao na vucjaka kad je lovio muhe i sa onim zamjenskim cuckom. mozda to je sve zajebancija, ali je to ogromna reklama jednog vozila, jedne marke automobila, koja je prikazana milijunima ljudi. bas da to rade fore radi ne znam, nisu mi se pokazali tijekom godina za ljude koji previse mare za druge.........