Citiraj:
Autor Wolverine
To je posve kriva paralela pa ti je time i mišljenje krivo. Nit je Philips u odnosu na Dell Škoda, a nit je u tvojoj usporedbi Octavia u rangu Pasata (nisu čak ni ista platforma a kamoli isti cjenovni rang), dok su 240pw9 i u2410 u biti isti monitori
Dakle da se razumijemo nije moje stajalište da je Philips bolji nego samo kažem da ne bi fulao niti sa jednim od ta dva.
Ključan dio je boldan 
Dakle da si otišao na HP-ov rekli bi da je HP bolji jer....
Sve što sam htio reći jest da nekome dizajn ne igra ulogu u tolikoj mjeri da bi uzeo skuplji monitor. Ja bi recimo isto vjerojatno uzeo Dell zbog DP-a i dizajna no netko ne bi. I pri tom uopće ne bi kupio lošiji monitor.
A i jedan i drugi se daju odlično kalibrirat. Vidio oba na testu i zbilja ne bi imao zamjerki na niti jedan da su mi na stolu.
P.S. koristi edit ili multiquote 
|
ma slažem se sa svime što si rekao...
A na Dell forum sam isao iz razloga da vidim koji se sve problemi javljaju sa Dellom i na šta se ljudi sve žale.. Uglavnom je tamo ekipa sa problemima i pitanjima. Uglavnom da zakljucim sva tri monitora su odlicna HP, Philips, Dell. Moja preporuka i izbor je Dell. A razloge zasto je to tako sam vec naveo.