Tema: Top Gear@BBC
View Single Post
Staro 03.02.2011., 14:13   #1518
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
I da je platila reklamu da se pojavi u TGu, vjerujem da nema ti para za koje bi JC reko da je to dobar auto ako zapravo nije
tja. ajd da ja onda preformuliram i prosirim pitanje koje je -POP- postavio: da li je Škoda platila TP-u da uvelica Yetija, malo jace izreklamira i pohvali? jer realno koji je danas auto los, ali zaprave los? svaki ima svoje prednosti kada pogledas u nekom pogledu, i manje-vise svaki prode pokraj TP-a kao da ne postoji (osim izuzetka pojedinog Forda ili onog australca), ali ovo testiranje i meni izgleda kao placena reklama. plus onaj auto koji i jest los se popljuje kao najgore ikada napravljeno vozilo (citaj - korejanci, i ona emisija gdje su bili rusi. i to mi je neshvatljivo, sjebali su Nivu, alo, Nivu? pa taj auto barem se zna sto je sve sposoban...........).

ako jos nisam bio jasan, nije JC rekao nista lose, Yeti jest dobar auto. ali toliko, da ga se toliko napumpa, toliko velica? sta tek onda sa Daciom Duster? da je njega testirao ovako kao Yetija, plus cijenu kad zbrojis u cijeli paket, ispalo bi da su svi ostali danasnji auti totalni promasaj jer se Duster pokazao kao naj od svega........

kako god, pare cine cuda. BBC tu ipak mislim da ima glavnu rijec, nije Clarkson predsjednik necega pa da je nedodirljiv. da imaju para - imaju, ali mislim da su tu i odredeni uvjeti od BBC-a, koji je ipak sef.

Burko je offline   Reply With Quote