View Single Post
Staro 03.02.2011., 14:58   #674
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor robee Pregled postova
Nista od VFD i patcha...ne radi....nesto se tu blesavi vezano za portove....al nema veze, nije mi to toliko bitno...
jel zna netko kako u Transparency skinu napraviti folder na pocetnom zaslonu u kojem u ce biti samo HD filmovi...
ima jedan skin, mislim da je night u kojemu on ima izdvojene HD filmove, tak da imam sve na jednom mjestu...a opet mi je s druge strane sve razvrstano kako ja zelim po folderima...
Robee mislim da je vfd experimentalno (ne)podrzan pogotova taj tvoj dvolinijski

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Ne znam, ja stavio imon novi, stavio taj "patch", odnosno program. Nisam ništa dirao u imonu. Strpao u xbmcc pod network port 8080 (ili neki drugi), username i pass. Maknuo u "patchu" onaj dio gdje piše "nešto experimental", ukucao port, username i passw i dela ko po vuri.
Cek cek cek Pobješnjeli Đuka, sve ti radi, tj. radi i meni, ALI gasi li ti se prikaz nakon gasenja XBMC-a?
Jer kreator patcha mi je rekao da se i njemu to desava! Ostane mu zamrznut zadnji prikaz sa XBMC-a
Kad maknem kvacicu sa "highly experimental" onda mi nista ne prikazuje! Tj. prrikazuje mi samo IDLE TEXT ili SAT, a od imena serija i filmova ni glasa.
Dok sa upaljemon funkcijom "highly experimental" sve mi prikazuje, ali imam taj bug da mi stoji npr. ime filma i vrijeme iako sam izasao iz XBMC-a
Da li bi ti bilo tesko postati SSove patcha da vidim sta si sve kvackao?
EDIT:
U XBMC/mreza/sta si tu sve kvackao?

CPU: Intel™ i5@3,0GHz & CM Hyper EVO 212+
MBO: MSI Mortal
RAM: Crucial DDR4 8gb
GPU: Gigabyte GF GTX 1050 ti
HDD: SSD 128gb + WD blue 1TB
RW: LG
MON: Acer 24"
CASE: Antec Fusion Remote Max
PS: Fortron 550w modular
KB+MICE: Logitech™ K800 illuminated & G500
NAS: Synology 210j WDred4TB
HEADPHONES:Bluedio t3 plus BT

TV: Philips 55pus7805
REC: DENON x1600H
ZVUČNICI: Q Acoustics = QA3050i, QA3010i, QA3090i
SUB: SVS PB1000
MEDIAPLAYER: CoreELEC @ BeeLink GT King

Ziiky`s HTPC (some kind of it) ... LINK na topic

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom

Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 03.02.2011. u 15:09.
Ziiky je offline   Reply With Quote