Citiraj:
Autor robee
Nista od VFD i patcha...ne radi....nesto se tu blesavi vezano za portove....al nema veze, nije mi to toliko bitno... 
jel zna netko kako u Transparency skinu napraviti folder na pocetnom zaslonu u kojem u ce biti samo HD filmovi...
ima jedan skin, mislim da je night u kojemu on ima izdvojene HD filmove, tak da imam sve na jednom mjestu...a opet mi je s druge strane sve razvrstano kako ja zelim po folderima...
|
Robee mislim da je vfd experimentalno (ne)podrzan

pogotova taj tvoj dvolinijski
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Ne znam, ja stavio imon novi, stavio taj "patch", odnosno program. Nisam ništa dirao u imonu. Strpao u xbmcc pod network port 8080 (ili neki drugi), username i pass. Maknuo u "patchu" onaj dio gdje piše "nešto experimental", ukucao port, username i passw i dela ko po vuri.
|
Cek cek cek Pobješnjeli Đuka, sve ti radi, tj. radi i meni,
ALI 
gasi li ti se prikaz nakon gasenja XBMC-a?
Jer kreator patcha mi je rekao da se i njemu to desava! Ostane mu zamrznut zadnji prikaz sa XBMC-a
Kad maknem kvacicu sa "highly experimental" onda mi nista ne prikazuje! Tj. prrikazuje mi samo IDLE TEXT ili SAT, a od imena serija i filmova ni glasa.
Dok sa upaljemon funkcijom "highly experimental" sve mi prikazuje, ali imam taj bug da mi stoji npr. ime filma i vrijeme iako sam izasao iz XBMC-a

Da li bi ti bilo tesko postati SSove patcha da vidim sta si sve kvackao?

EDIT:
U XBMC/mreza/sta si tu sve kvackao?