Citiraj:
Autor Schtefek
Gle to ti je slično kao kad kupuješ auto, Škoda Octavia je super auto ima isti motor i sličnu unutrašnjost (bar neke dijelove), jeftinija je i super bu te služila, ali da možeš kupio bi Volkswagen Passat CC za par tisuća eura više, jel sam u krivu?
Ma mislio sam kad već kupujem monitor koji ću koristiti idučih sigurno 5+ godina onda em nek bude kvalitetan em da zgleda lepo a razlika je nekih 500-600kn, mislim da mi nebu žal, to nemerem znat dok ga ne stavim na stol i upregnem u rad.
|
To je posve kriva paralela pa ti je time i mišljenje krivo. Nit je Philips u odnosu na Dell Škoda, a nit je u tvojoj usporedbi Octavia u rangu Pasata (nisu čak ni ista platforma a kamoli isti cjenovni rang), dok su 240pw9 i u2410 u biti isti monitori
Dakle da se razumijemo nije moje stajalište da je Philips bolji nego samo kažem da ne bi fulao niti sa jednim od ta dva.
Citiraj:
Autor bAKa-47
Na dellovom forumu sam susreo par naših korisnika iz Hrvatske.
|
Ključan dio je boldan

Dakle da si otišao na HP-ov rekli bi da je HP bolji jer....
Sve što sam htio reći jest da nekome dizajn ne igra ulogu u tolikoj mjeri da bi uzeo skuplji monitor. Ja bi recimo isto vjerojatno uzeo Dell zbog DP-a i dizajna no netko ne bi. I pri tom uopće ne bi kupio lošiji monitor.
A i jedan i drugi se daju odlično kalibrirat. Vidio oba na testu i zbilja ne bi imao zamjerki na niti jedan da su mi na stolu.
P.S. koristi edit ili multiquote