View Single Post
Staro 03.02.2011., 12:53   #726
bAKa-47
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Vidim da vrlo entuzijastično reagiraš na taj Dell. Temeljem čega? Pa da je uzeo i Philips ne bi fulao.
Razlika je ionako samo u dizajnu i broju konektora. Dakle pri odabiru odlučuje subjektivan dojam. Nekome je recimo nepojmljivo dat 800 kuna više samo zbog dizajna.

Mislim naravno da je dobra odluka, isto kao što bi dobra odluka bila i da je uzeo Philips ili HP2475.
Znas kako se kaze. Svako svog konja hvali. Ma salim se. Ma i Philips je više nego odlican monitor. I sam sam prije pola godine bio u slicnoj dilemi della philipsa ili HP. Procitao hrpu toga, testova, recenzija.

Na dellovom forumu sam susreo par naših korisnika iz Hrvatske. Decki koji se bave grafikom i kuže cijelu terminologiju i problematiku panela.( Samo da se razumjemo ja sam obican user) Jednostavno sam ih kontaktirao i izmjenio iskustva. Vidili su HP i Philipsa kod kolega i radili na njima. Kažu svaki ima svoju prednost. Al Dell 2410 A02 koji se kalibrira sa vjernošcu boja i kvalitete slike je nesto ispred HP i PHilipsa. Još kad tu nadodamo korisne konektore i izvrstan dizajn izbor je jasan.

1. novija LG matrica
2. sa A02 verzijom rjesene sve djecije bolesti.
3. broj korisnih konektora
4. dizajn

bAKa-47 je offline   Reply With Quote