Pitanje je da li netko nekog svjesno laže ili ta osoba jednostavno nije bila informirana. To je velika razlika. Sad bi ja tako mogao nazvat nekog pogrdnim imenom jer me zbog svoje neinformiranosti natjerao da dva puta dolazim i čekam po sat vremena u redu, da bi nakon drugog dolaska igrom slučaja stigao na drugi šalter i obavio ono što sam trebao u 5min jer je osoba znala svoj posao i još mi potvrdila da sam bespotrebno nosio dokument za koji mi je prva osoba rekla da je obavezan.
Drugo, postoji nešto što se zove pristojnost. A isto tako nema potrebe da se nekog javno vrijeđa nazivom stoka jer se to tada odnosi na cijelu skupinu ljudi a ne na konkretnu osobu čija je jedina krivica njena neinformiranost.
Da ne kažem kako smo mi jedan vrlo pristojan i staložen narod koji nikad ali baš nikad ne dolazi na reklamacije nabrušen i ponaša se ko da je gospodar svemira jer je ostavio 400 kuna u trgovini
Iskreno BMK za to tko je koga i za koliko zakinuo. Nemam nikakve veze s ADM-om niti sa zaposlenicima te firme, ali mi smeta kad netko ovako javno vrijeđa kompletnu firmu.
Posebice netko tko je u jednom momentu kivan na sve pa ih sve kompletno zove stokom da bi u drugom momentu bio oduševljen potezom i brzinom rješavanja reklamacije.