View Single Post
Staro 03.02.2011., 11:03   #21
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor sasuke_the_king Pregled postova
iako ako uzmemo u obzir da je i danas teško nać film a da je u 5.1

@Image
Nes vjerovati, al jos uvijek proucavam tvoje štivo

Citiraj:
Autor Kristijan_7 Pregled postova
Naknadno sam, ponovno po nevjerovatnoj cijeni, naletio na nov i zapakiran Denon AVR-1906, koji sam odmah i kupio.
Ono što me šokiralo, jest činjenica da Denon svira puno, i to mislim kao stvarno puno bolje od primjerice entry level Sony-a ili Pioneera (uz dužno poštovanje količini i konkretnosti basa koji je ovaj pajo uspijevao dati) koje sam imao prilike čuti/posjedovati na kratko vrijeme. Ono što je još šokantnije, jest činjenica da malo izlazno NUVO pojačalce ostavlja Denona u prašini po svakom čujnom elementu.
Da li bi mogao doci u posjed kakvog novijeg modela 1610/11 ili 1910/11 pa usporediti ih? 1906 je ipak model star 5 godina, Denon je znacajno unaprijedio svoje entry sustave sto je prije bilo rezervirano iskljucivo za high end.

@On topic
I opet smo na pocetku, tj. "na kraju" se sve svede na kompromis.
Ako gradis HT i filmovi su ti u prvom planu, valjda ces ici na rec i visekanalnu podrsku, ako je samo mjuza u pitanju, filmovi su na margini, onda valjda ides na stereo amp.
Ako nisi zahtjevan gledatelj, mozes ti odgledati film i na stereu, pa cak i na prdalici od pc monitora u divX (ne)kvaliteti.
Nije losa ni solucija od Sisatog Stereo amp mu je u prvom planu, a za HT ima Logije.

CPU: Intel™ i5@3,0GHz & CM Hyper EVO 212+
MBO: MSI Mortal
RAM: Crucial DDR4 8gb
GPU: Gigabyte GF GTX 1050 ti
HDD: SSD 128gb + WD blue 1TB
RW: LG
MON: Acer 24"
CASE: Antec Fusion Remote Max
PS: Fortron 550w modular
KB+MICE: Logitech™ K800 illuminated & G500
NAS: Synology 210j WDred4TB
HEADPHONES:Bluedio t3 plus BT

TV: Philips 55pus7805
REC: DENON x1600H
ZVUČNICI: Q Acoustics = QA3050i, QA3010i, QA3090i
SUB: SVS PB1000
MEDIAPLAYER: CoreELEC @ BeeLink GT King

Ziiky`s HTPC (some kind of it) ... LINK na topic

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom

Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 03.02.2011. u 11:57.
Ziiky je offline   Reply With Quote