Citiraj:
Autor sasuke_the_king
iako ako uzmemo u obzir da je i danas teško nać film a da je u 5.1
|

@Image
Nes vjerovati, al jos uvijek proucavam tvoje štivo
Citiraj:
Autor Kristijan_7
Naknadno sam, ponovno po nevjerovatnoj cijeni, naletio na nov i zapakiran Denon AVR-1906, koji sam odmah i kupio.
Ono što me šokiralo, jest činjenica da Denon svira puno, i to mislim kao stvarno puno bolje od primjerice entry level Sony-a ili Pioneera (uz dužno poštovanje količini i konkretnosti basa koji je ovaj pajo uspijevao dati) koje sam imao prilike čuti/posjedovati na kratko vrijeme. Ono što je još šokantnije, jest činjenica da malo izlazno NUVO pojačalce ostavlja Denona u prašini po svakom čujnom elementu.
|
Da li bi mogao doci u posjed kakvog novijeg modela 1610/11 ili 1910/11 pa usporediti ih? 1906 je ipak model star 5 godina, Denon je znacajno unaprijedio svoje entry sustave sto je prije bilo rezervirano iskljucivo za high end.
@On topic
I opet smo na pocetku, tj. "na kraju" se sve svede na kompromis.
Ako gradis HT i filmovi su ti u prvom planu, valjda ces ici na rec i visekanalnu podrsku, ako je samo mjuza u pitanju, filmovi su na margini, onda valjda ides na stereo amp.
Ako nisi zahtjevan gledatelj, mozes ti odgledati film i na stereu, pa cak i na prdalici od pc monitora u divX (ne)kvaliteti.
Nije losa ni solucija od Sisatog

Stereo amp mu je u prvom planu, a za HT ima Logije.