View Single Post
Staro 03.02.2011., 10:16   #960
cako
uvik kontra
Moj komp

cako's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Evo moram malo osvjeziti temu novim "događajima" vezanima uz Ve-Mil/Unusmediu !
Nakon prošlogodišnjih osobnih loših iskustava sa Ve-Mil-om , dogodila mi se jedna LIJEPA stvar i koja je za pohvalu !
Radi se o matičnoj ploči Gigabyte X48-DS5, ploču sam kupio u 12.01.2009 , radila je OK sve do nekoliko dana prije isteka jamstvenog roka. Tada su poceli problemi odnosno nemogucnost bootanja. Probao sve i svašta i nije pomoglo!
Već sam se pozdravio s pločom ali razmišljam idem nazvati Unusmediu pa pokušati reklamirati ionako nemam puno za izgubiti !
Nazovem, sve lijepo objasnim, kulturno mi odgovorili da se obratim tvrtki LOST d.o.o. (servis) !
Nazovem LOST i rekose da pošaljem ploču sa opisom kvara, kopijom računa, i adresom pošiljaoca !
Rečeno učinjeno !
Uglavnom da skratim,prije neki dan stigla nova ploča (novija revizija) !!
U potpisu radnog naloga vidim piše ovlašteni predstavnik za Gigabyte Matija Zadravec ,njegov mail, i brojevi telefona na koje se stranke mogu obratiti ako imaju problema sa Gigabyte-ovim pločama !
Nazvao sam Matiju zahvalio za ploču i usput sam mu spomenuo grafičku karticu (HD 4870 Gigabyte; ne radi već duže vremena; kupljena u Ve-Mil-u) kojoj je reklamacija istekla prije 15-tak dana. Rekao je da je pošaljem na LOST d.o.o. i da će mi je zamijeniti nekom drugom grafičkom !! I još mi je napomenio da imam 2.god gare na ploču !!
Eto, što reći, svaka čast !!

Zadnje izmijenjeno od: cako. 03.02.2011. u 10:36. Razlog: ispravak datuma kupovine ploče
cako je offline   Reply With Quote