View Single Post
Staro 03.02.2011., 00:31   #17
sasuke_the_king
Premium
Moj komp

sasuke_the_king's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
CA nisam ni ja nikad do kraja odvrnuo, ne pušta me. doduše clipping protection se može ugasit, ali limitirao sam se do kad je on rekao dosta. i koliko god je u sobi bilo glasno, bilo je poprilično ujednačeno i nisu bolile uši od toga, i da imam jače pojačalo vjerojatno bi tjerao više... možda zato šta su zidovi od siporeksa i usisavaju bass kao spužva vodu. osim ako ne staneš u ravnini sa zvučnicima (ili iza njih) bassa jako fali, osobito u onom idealnom mjestu na kauču u sredini di bi se (po defaultu) trebalo slušat.
ali štagod... stereo ostaje do daljnjega, sad dal baš CA ili se uspijem đorati za neki nad (352BEE mi se jako sviđa, monstrum) ostaje da vidimo. a HT možda jednog dana zamijenim sa nečim modernijim. iako ako uzmemo u obzir da je i danas teško nać film a da je u 5.1, a 7.1 nisam u životu vidio, nekako sumnjam da ima potrebe i tog sonyja zamijenit. za filmove u umjereno velikoj sobi je sasvim dosta. i ako usporedim sa raznim "Kućnim kinima" all in one, taj sony je godinama ispred po svim kriterijima. fale mu samo preamp izlazi da mogu koristit CA za frontove,a ne da preklapam izlaze.
sasuke_the_king je offline   Reply With Quote