View Single Post
Staro 02.02.2011., 22:12   #166
piydek
Premium
Moj komp

piydek's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
da, tvoje trzanje je prouzročeno "sporom" platformom. ona je dala svoje, što se nekog zahtjevnijeg igranja tiče.
Pomak ćeš dobiti i prelaskom na socket 775, no, prvo ti nama reci koliko bi ti novaca ulupao u upgrade, jer ovako ti možemo preporučiti neki i5 procesor i ploču i RAM za 2500kn, za, ajmo reći, puno veću razliku, ali i mirnu budućnost igranja što se platforme tiče.
Jedino će i grafička morat na bubanj, ne još, ali skoro.
Nisam prije odgovarao jer je tema na neko vrijeme bila zaključana.

Ustvari, još niti sam ne znam što želim i raspitujem se među znalcima koji su pratili razvitak stvari zadnjih godina jer primarno nemam pojma kolika je doista praktična razlika u brzini između moje generacije Athlona te high-end s775 core2 procesora, a onda kolik je napredak ove nove "i" serije u odnosu na bolje s775 procesore.

Nikada ne radim upgradeove ako skok nije doista velik. Ono što mi stvara dodatne dvojbe oko upgradea jest to što znam da zbog dominacije konzola na tržištu igara PC igre jednostavno neće smjeti iskorištavati noviji PC hardware jer igrači u businessu koji stoje iza mašinerije oko konzola to ne smiju dopustiti. Pravi napredak će se desiti tek izlaskon nove generacije konzola. Kada će to biti i isplati li se upgradeati prije toga - ne znam.

S druge strane, komp mi doista štuca sa ponekim novim naslovom i zbog toga bih htio napraviti što jeftiniji a što efikasniji upgrade.

Prije svega, ne mogu reći ništa konkretnije dok ne saznam kolike su stvarno razlike između hardvera koji navodim gore.
piydek je offline