Citiraj:
Autor Booger
Evo da se i ja javim, počeo igrat i sad sam na 8. chapteru. I zanima me što je osim lijepog dizajna dobro u ovoj igri? Ovo ni nije igra nego interaktivni film. Šta imam igrat igru kad u gepeku vozim mrtvog lika na zakapanje u park, u međuvremenu napravim sranje, ganja me murija, u tri auta, a ja samo uletim u park, ta tri auta za mnom i prekida se igra, potjera, sve...započinje animacija, murije nigdje...
mislim, jel iko ikad poginuo u ovoj igri??
|
Konačno sam prešao igru, u startu me oduševila ali na kraju ipak dosta minusa i malo sam se zaletio rekavši da je bolja od gta nastavaka.
Veliki minus je to što nisu malo više kopirali gta, probati ću ih usporediti.
Fenomenalno su u Mafiji ubacili to da te policija ne pokušava ubiti za svaku glupost već za sve postoji određen stupanj njihove reakcije. Isto tako priča je definitivno bolja, realnija itd.
Oružja su mi također bolja i realnija nego u gta, bilo kojem nastavku.
Bolja su mi i auta ali nemogu se voziti motocikli i ostalo i tu igra zaostaje. Također zaostaje i u nedostatku prometa/ ponašanja ljudi na ulici, ima čak jedna misija gdje nema nikog na cesti u sred dana ono kad se hvata onog bosa koji bježi iz hotela, wtf?
Nije mi dobro sjelo i to što se nemože preskočiti vožnja između dva mjesta, a trebali su recimo i ubacit ono iz gta 4 da možeš sjesti u taxi i odvesti se gdje god.
Nedostatak je i premalo mjesta za istraživanje u igri, znači sad u onom hotelu recimo ako su već namjestili da si u priči mogao ući u njega onda su trebali staviti i da se može i u free roamu nekakvom to također a i kad smo kod tog free roama on također praktički ne postoji u Mafiji što čini igru interaaktivnim filmom, čak i kad se sve pređe nemože se vratit na završetak neki a i lik ostaje potrčko, bezveze. Sve u svemu dobra igra za prelazit ali nema smisla na kraju, sve što trebate vidjet u ovoj igri da se vidjet u prvih 10 minuta a onda slobodno može quit i delete.
Nadam se da će gta na kraju ukomponirat u sljedećem nastavku neke dobre stavke iz ove igre tipa ponašanje policije i bolje držanje uz priču i vremenu u kojem priča pripada i to će onda bit to.