View Single Post
Staro 02.02.2011., 15:44   #503
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
E, to je iznimno glup potez. Em zasljepljuješ, em je kažnjivo, em gubi smisao.
da, ok, vise necu paliti jer nisam znao da je po zakonu dozvoljeno voziti sa upaljenim prednjim maglenkama kada uvjeti voznje - ne zahjevaju maglenke. moja greska, svejedno cu psovati i proklinjati lika iza ili iz suprotnog smjera, ali to je druga prica jer cu slat u rodni kraj i idiota koji je donesao takav zakon.

mozda nisam bio jasan, unazad ~godinu dana svaki seljo (valjda nekako iskopleksirani ljudi) da mogu postavili bi i rotirke po autu, samo eto da se pokaze da se ima. najzesci slucaj u zadnje vrijeme je seljacina koja je postavila led diode oko prednjih svjetala (sto audi ima tvornicki ispod), i samo se vozi sa tim upaljenim, bez regularnih svjetala. auto prava poslastica - kia pride.

Burko je offline   Reply With Quote