View Single Post
Staro 02.02.2011., 10:37   #1237
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Pawzilla Pregled postova
Pazite šta se meni desilo ) Kupio sam nekidan 3GS-a preko veze od jednog servisera i prvo dobijem mobitel i kaže mi da si dođem po kutiju, još me pita jel da mi napravi unlock, ja kažem može jer nemam wifi u stanu pa da nemoram izmišljati okolo. Danas dođem po kutiju i skužim da je 34. tjedan proizvodnje i da se može napraviti unteathered 4.2.1 i sad upravo stavim 4.2.1 i bezveze gurnem tele2 karticu za aktivaciju i on se aktivira ))))

SIM FREEEE je!! I sada iz brzopletosti u tom servisu imam ipad baseband :/ i neradi mi GPS... Zanima me kako i jel se može downgreadati baseband ili moram čekati BB s 6.15.00 + oznakom???
Ne mozes vise flashati obican iphone baseband. Morat ces cekati nekakav hack,koji ce mozda izaci i pitanje je kada.
Citiraj:
Autor Fridayx Pregled postova
s obzirom da nezelim jbreak i unlock ove verzije (4.1.5) odnosno nezleim stavljati novi baseband jer nezelim spusit wireless kojeg iovako neam nakon sta sam stavio os4, zanima me jeli moguc downgrade na 3.1.3. i onda preko te verzije radit jbreak i unlock?? http://www.redmondpie.com/downgrade-...-how-to-guide/

takodjer sam naletio na ovo, mozda je glupi americki trik sta mogu napravit sam doma ali ako ukoliko nije, isplatilo bi se dat 20$ za unlock stim da bi sve trebalo radit???

http://www.unlock-iphone.org/
Nisi naveo koji model iphone-a imas. Da li je vec bio jb-an itd itd.Ustalom,ne mozes spustit BB. I sa ipad basebandom ne gubis wireless nego postoji mogucnost da izgubis GPS (navigacija). Sansa je 50:50. Wireless radi normalno. Sto se tice unlocka,to su scam stranice koje ti uzmu novac i onda dobijes mail u stilu " Unlock still not available. We will contact you with soultion as still it is released."
Citiraj:
Autor vtec Pregled postova
Ima li pretplatnik pravo, u T-comu, poslije završetka obveznog trajanja pretplate,odnosno ako ne želi produžiti pretplatu,zahtjevati da mu se aparat otključa jer prelazi na novog operatera?
možda netko ovdje ima kakvih iskustava sa time?
Jedan je t-com pretplatnik odavdje isao u t-com i rekao da bi otkljucao telefon. Rekli su da ce mu javit nakon par dana da li mouze ili ne. Nisu mu nista javili pa je dosao kod mene da mu ga otkljucam. KAd sam ga spojio na itunes ,dobio sam poruku " Congratulations,your iphone is successfully unlocked " Malo sam ostao iznenadjen,pa sam ga pitao jel bio u t-comu,i ispricao mi je da je bio. Radilo se o iphone-u 3g. Mozes otici pa pitati,mozda dobijes vise informacija.
spawn je offline   Reply With Quote