Citiraj:
Autor Alfa_R
Ispuniš formular i ispuniš i promijeniš prijava u savjet.. možeš ostaviti i prijavu, tebe ništa ne košta, a dobit ćeš odgovor.
|
Ispunio sam savijet, pa ćemo vidit što će odgovorit.
Inaće, odgovor iz ADM-a:
Što se tiče članka zakona, uvijeti koji se nalaze na našoj stranici su dostupni svim našim i budućim korisnicima tj kupcima.
Svaka stranka kupnjom sklapa ugovor sa nama pod uvijetima koji se nalaze na jamstvenom listu ili na web stranici koji su dostupni svim korisnicima.
To znači da kupac kupnjom sklapa ( pristaje na uvjete ) ugovor pod uvijetima koje smo naveli na web stranici.
Ukoliko na jamstvenom listu ili u uvjetima na web stranici ne piše ništa drugo, primjenjuje se zakon o obaveznim odonosima.
Eto ako je tako, onda je to to
Citiraj:
Autor The Player
Meni je adm isto to jednom napravio, ali mi se nije dalo za 50 kn muciti da ih vratim.
|
Ma eto neću ni ja gnjavit puno, al čisto da znamo za drugi put. Nije pravedno da ako recimo u realnom slučaju 6 puta dobijem neispravan disk sa servisa (garancija je 3god pa smo veseli) da mi poštarina za servis premaši cijenu samog diska. Da ne napominjem opet da sam poštarinu uredno platio kad sam prvi put kupio proizvod (očekivano ispravan).