doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Originally posted by Rijecani
Od prastare 8kta3+ do 8rda3I nikakvih problema, ali nikakvih...
Sva potrosacka elektronika (pa i pc) se danas pretvara u sranje (tocnije davno se pretvorilo), razlike su jedino u tome da li je sranje vece ili manje i uglavnom se branodvi kupuju po iskustvu (kod iskusnijih korisnika, noobsteri kupuju sto im šukne superstručni trgovac u jednom HGspotu ) ja recimo MRZIM SVE OD ASUSa i tvrdima da je smrdljivo grozna isprika od firme, ti ne volis EPOX itd itd...
Nema ti tu pravila , nikakvog
|
Hm, pa tu nije bilo pitanje volim-ne volim, već sam imao takav splet okolnosti loših s tim brandom.Vidim i drugi.Elvis je pogotovo loše prošao...
Sad, jel sam ja upecao loše ploče, il si ti upecao dobre...to ne znam.A možda kvaliteta epoxa stvarno pada?Anyway, ovo što sam napisao je as-is, a ne apsolutan i 100%an uvid u epox.
HOWEVER-primijetio sam jednu stvar
Northbridge or southbridge failure, kao i kod Elvisa, što mi je čudno jer mi nikada nijedna ploča na taj način nije
prestala štimati.Ne znam više.Ipak mislim da više neću nijednu epox kupiti...a vjerujem ni Elvis koji je fakat GADNO prošao.
3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb...
-->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga
|