Evo da podijelim i ja svoja iskustva nakon mjesec dana korištenja.
Samo po sebi, kućište izgleda dobro, kvalitetno, dobar protok zraka, cable management je isto lijepo riješen i sve je u all-black izvedbi tako da konačni rezultat vizualno izgleda jako dobro
Moja primjedba ide na nekoliko stvari:
- "krhki" držači za diskove: baš imam filing da bi moglo nešto puknit da pritisnem na krivo mjesto pri vraćanju u utor.
- nekvalitetni ventilatori: jedan je nakon dva dana počeo škljocati, drugi prednji fan je puno glasniji na maksimumu od drugoga.
- front panel: regulacija i spajanje ta tri ventilatora (2 front i 1 back) koja dolaze sa kućištem se pokazala nemogućim (opet, možda je samo moj primjerak). Pretpostavljam da je neka greška s njihove strane, jer nikako nisam uspio spojiti ventilatore tako da ih mogu regulirati putem front panela i buttona FAN1 i FAN2 koji se nalaze na njemu.
Konkretan primjer: bez obzira u kojoj kombinaciji spojili ventilatore, recimo prednje na FAN 1, a stražnji na FAN2 button - oba buttona reguliraju SVE ventilatore i brzinu okretaja.
- interesantno da se ta dva buttona iznimno zagrijavaju (plastika oko njih bude baš vruća), a a ventilatori su i jako bučni na maksimumu, više od očekivanog, odnosno, rijetko tko će ih se usuditi stavljati iznad minimuma, osim u nekim extremnim situacijama.
Nakon ovih problema, baš jučer je izgleda potpuno krepalo nešto kod FAN1 buttona, tako da ventilatori sad više uopće ne rade (pojedinačno sam ih isprobao i ispravni su).
Sve skupa idem reklamirati sutra/preksutra, pa ćemo vidjeti...sve u svemu, iako na prvi dojam dobro, ipak izaziva glavobolje. Nadam se da je takav slučaj samo kod mene.