View Single Post
Staro 31.01.2011., 21:51   #230
zsusek
Registered User

Datum registracije: Jan 2011
Hvala TOR

Dodao bih slijedi polako i bez žurbe.

Program za format stick je na njemačkim stranicama. Malo me šetalo, ali sam ipak pogodio gdje skinuti.
Točniju adresu nisam zapisao.
Za skidanje pacha stranica koju si ponudio je zauzeta nekakvim gušterom trgovcem a našao sma jednu stranicu na grčkom, no lijepo se vidi gdje skinuti pach.
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?p=1265569

Kada ga se ugradi dobijes se ulaz kao nakon normalnog ubacivanja programa - e sad, nisam gotov - piše da to nije gotovo već ponovno očistiti stick i tek tada ubaciti novi firmware. Nadam s eda će sve biti u redu. Da skinuo sam HDMI kabl i radim s običnim trožilnim comp. Još jednom hvala!

TOR - zsusek

Završio! I radio radi! Mislim Internet radio. Možda malo šepa, nije kao prije, ali i ranije je bilo slabijih dana. Pod stanice se nije ništa usnimilo ali jest pod traži. Od našig stanica , od tri dvije sam uspio staviti (samo te i slušam ponekad - iz grada gdje jesam i dvije gdje sam živio. Sad da pogledam ostalo. Pod žanrovima nije baš išlo kao prije, ali valjda će se popraviti. Tako pod klasika nisam dobio ništa. Ostalo nisam tražio. Sada zvuk malo škripi, no toga je bilo uvijek. Bog

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 20.06.2011. u 20:42.
zsusek je offline   Reply With Quote