Tema: PayPal
View Single Post
Staro 30.01.2011., 20:17   #992
igorba
Moderator
Moj komp

igorba's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Pretražio sam temu, i znam uglavnom sve najvažnije što treba znati u vezi PayPal-a, ali me zanima nešto drugo vezano uz to.

Naime, imam tekući račun u Hypo Alpe Adria banci. To je nekakav viševalutni tekući račun, koji je čak vezan i uz štedne račune i tome slično. Kartica TR-a je Visa Electron i koliko znam ne prolazi na PayPal-u. No, ja i ne želim vezati svoj tekući uz to. Htio bih otvoriti poseban (devizni) račun (tekući, štedni, kreditni, nije me briga) samo za PayPal na koji bih uplatio neku svoticu da mogu kupovati. Ono što mi je bitno, osim naravno da prolazi na PayPal-u, je da su troškovi otvaranja/vođenja računa što manji. Idealno, da ne postoje troškovi vođenja računa, već samo trošak otvaranja računa. U Hypo banci imaju nekakvu MasterCard Prepaid Refresh karticu za koju nisam siguran udovoljava li mojim uvjetima (moram još provjeriti).
E sad, molio bih one koji znaju da mi predlože nešto slično tj. nešto što bi mi odgovaralo za ovu svrhu, banka nije bitna. Unaprijed hvala na odgovorima.

KANTA: Fractal Design Core 3000 - AMD Ryzen 7 5800X (w. Dark Rock 4) - Asus TUF Gaming B550 Plus - Sapphire RX570 ITX 4GB - 2×16GB Corsair Vengeance LPX DDR4@3600 CL16 - Corsair TX550M - Samsung 980 Pro M2 1 TB - Samsung 970 EVO Plus M2 2 TB - 2*WD Red Plus 4TB (WD40EFZX) - Monitor Dell S2721DGFA - Logitech G602 miš + Logitech Media 600 tipkovnica - Altec Lansing 221 zvučnici

igorba je offline   Reply With Quote