kak sam se izvuko , kutija velicine .. kutije za cipela ,elektronicki uredaj cca 900 kn vrijedi kod nas , i tezak bome par kila, stara mi javlja da je neki papiric dosao doma da se preuzme nesto poslano iz Engleske
vec sam se vidio u carinarnici
dodjem ja doma , papiric rozi neki da se javim u postu u ozaljsku.dodjem jutros , prvo me iznenadilo sto je zena za 3 sekunde izvadila moj paket od kad sam joj dao papiric , mislio sam dace u neko skladiste ic il nesto.
i onda onak strogo kaze da mu mora naplatiti lezarinu za jedan dan, da je to 70 ... i sad ja cekam mislim si cega kuna eura , ono lipa

dao sam joj kunu , reko keep the change..
i sad zasto to pisem , dosad su mi dolazile sve stvari doma, i te vece, pa me cudi za ovo , mozda zbog tezine?
postoji i mogucnost da postar nije imao kam stavit paket jer tamo gdje mi je to trebalo biti dostavljeno ima neki cudni sistem vrata u zgradi (treba kljuc a nema portafona) a u kaslic ocito ne stane paket...
ps
ovaj moj englez je neki by the book , u samu kutiju je stavio racun ko kak dobijes u restoranu lijepo ispisani , tocno je napisao kolko kosta , kolko je shipping i total
lijepo bih se usosio da su isli otvarat..