View Single Post
Staro 29.01.2011., 23:36   #1
Hrvoje xyz
lepi

Datum registracije: Nov 2005
Pretvarač 110---220V ili cijeli adapter

dakle sto , imam sljedeci hardware

a ovo trokrako cudo nemam kam ustekati.
Na samom adapteru, ovom jel debelom crnom dijelu pise sljedece(vidi se na slici kad se zumira)

input : 110-240v 50-60hz 0.3A
output : 12v (nekakve crtice gore i dole) 1A
znaci on radi i sa nasom i sa engleskom "strujom" samo je ovaj drugi dio kabla , koji zavrsava trokrakrim cudovistem krivi.
Sad , pretpostavljam da bih mogao nabaviti samo neki nastavak koji ima ove tri rupe s jedne , a s druge klasicni suko utikac kakav mi koristimo?

E sad , dali bi mogao (u chipoteci il di vec) nabaviti skroz cijeli adapter , al duzi recimo od 5 metara kabela mi treba , koji bi u jednom komadu isao(zeznuto mi je jer ce se kabel penjat po zidu pa nemre na pola bit ovo izbocenje) koji bi davao struu koja trebaju digitalnom okviru kojeg ce to napajati, to je valjda ovih 1A, 12v napona?

znam da postoje adapteri gdje se moze namjestati napon,prije sam imao tak neki , al dal ce pasat jacina struje?kakav taj trebam, ac-dc adapter, il sto? kolko je sigurno da idem prtljat po tom uopce?

sve ovo sam trebao izbjec jer je uredaj trebao raditi prek 2xusba, al ovo je jaci tj veci model kojem treba vise struje il ceg vec , ugl. mora prek adaptera ic.

thx

Zadnje izmijenjeno od: Hrvoje xyz. 30.01.2011. u 00:00.
Hrvoje xyz je offline   Reply With Quote