Evo upravo pogledah na YT-u taj famozni Zeitgeist i moram priznati da ima zanimljivih cinjenica pa i spekulacija.. Nesto sam novo sazna, isto tako neke stvari su mi vec bile poznate...
Vjerujem da nisu sve samo teorije zavjera prezentirane i lijepo spakirane u jedan ili vise dokumentaraca.. Kolege koji misle da je sve to hrpa gluposti tj. da nema nimalo istine u dokumentarcu, savjetujem da se "probude" i shvate u kakvom svijetu zivimo. Neke stvari se mogu zakljuciti i samostalnim logickim razmisljanjem, bez ikakvih prenapumpanih teorija zavjera, te plasiranjem istih ljudima koji samostalno ne mogu doci do zakljucka... Moje osobno misljenje

Slazem se sa kolegom da uvjek postoje 2 strane medalje, definitivno.. Naravno da ce biti i onih koji ce pobiti (tj. bar pokusati) skoro sve informacije, osim onih zdravo-razumno poznatih, ali triba zapamtiti da i te osobe imaju neku "agendu"
ili cilj - te da su i sami na neki nacin "natjerani" poslom ili nekim trecim silama da rade to sto rade.. Prekomplicirana tema da se pokusa elaborirati u jednom postu

.
Uglavnom svakako preporuka za pogledati, nebitno kakvo misljenje imali nakon toga...