Citiraj:
Autor creativo91
@ Drug Brko
Niti jedan touchscreen nema dovoljno dobru zaštitu ekrana po default-u zato se i posebno kupuju zaštitne folije.
Preporučam Zagg zaštitnu foliju koju sam koristio na jafonu 2 i sada koristim na Desire-u.
Koristim Desire nekih mjesec dana i mogu reći da sam oduševljen telefonom pogotovo pošto sam ga dobio za 600,00 kn za koliko sam prodao i jafon 2.
Kad je čovjek kojem sam prodao jafon vidio u kojem je stanju, bio je ugodno šokiran jer je na njemu bila Zagg folija od kada sam ga kupio i nije imao ogrebotinu na sebi.
Nakon prelaska sa jafona preporodio sam se, nevjerojatno je koliko je jafon u suštini softverski ograničen proizvod.
Nakon prelaska na android os mislim da se mora desiti čudo da pređem na nešto drugo.
|
Evo mojih zakljucaka poslije vise od mjesec dana koristenja,fleshanja,modanja itd.
Desire:
*prednosti:
-dosta cvrsto kuciste
-jako puno podrske ,romova,tema itd itd
-mogucnost biranja romova,kernela,patcheva i prilagodjavanje po svojim gustima bez granica
*mane:
-los vanjski zvucnik (uzas prilikom glednja filmica na youtube-u ili slusanja muzike, kad se pojaca do kraja krci)
-za moje guste preveliki lagg (ima cistih romova za ubacivanje,ali kad se malo vizualno srede odmah pocne lagg), najveca mana ovog telefona uz zvucnik
-premala interna memorija pa se mora povecavati sa raznim skriptama i onda naravno treba imati class6 microsd karticu da bi sve radilo kako treba.
-kamera (slikanje je dobro ali snimanje uzas)
Probao bih malo duze Samsunga Galaxy S ,pa da vidimo koja je razlika. Probao ga na par minuta i definitivno je losije napravljen od Desire-a,nema bljeskalicu ali nema lagga ( kad je gore 2.2.1,na Desire-u i 2.2.1 ima lagga a i Gingerbread takodjer iako sam stavio cisti GB bez Sense-a) i ima dosta dobar zvucnik.
Ima boljih Android telefona,Desire HD,Nexus S i slicno,ali i kostaju vise i to dosta.