View Single Post
Staro 28.01.2011., 23:56   #627
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor creativo91 Pregled postova
@ Drug Brko

Niti jedan touchscreen nema dovoljno dobru zaštitu ekrana po default-u zato se i posebno kupuju zaštitne folije.
Preporučam Zagg zaštitnu foliju koju sam koristio na jafonu 2 i sada koristim na Desire-u.

Koristim Desire nekih mjesec dana i mogu reći da sam oduševljen telefonom pogotovo pošto sam ga dobio za 600,00 kn za koliko sam prodao i jafon 2.
Kad je čovjek kojem sam prodao jafon vidio u kojem je stanju, bio je ugodno šokiran jer je na njemu bila Zagg folija od kada sam ga kupio i nije imao ogrebotinu na sebi.

Nakon prelaska sa jafona preporodio sam se, nevjerojatno je koliko je jafon u suštini softverski ograničen proizvod.
Nakon prelaska na android os mislim da se mora desiti čudo da pređem na nešto drugo.
Evo mojih zakljucaka poslije vise od mjesec dana koristenja,fleshanja,modanja itd.

Desire:

*prednosti:
-dosta cvrsto kuciste
-jako puno podrske ,romova,tema itd itd
-mogucnost biranja romova,kernela,patcheva i prilagodjavanje po svojim gustima bez granica

*mane:
-los vanjski zvucnik (uzas prilikom glednja filmica na youtube-u ili slusanja muzike, kad se pojaca do kraja krci)
-za moje guste preveliki lagg (ima cistih romova za ubacivanje,ali kad se malo vizualno srede odmah pocne lagg), najveca mana ovog telefona uz zvucnik
-premala interna memorija pa se mora povecavati sa raznim skriptama i onda naravno treba imati class6 microsd karticu da bi sve radilo kako treba.
-kamera (slikanje je dobro ali snimanje uzas)

Probao bih malo duze Samsunga Galaxy S ,pa da vidimo koja je razlika. Probao ga na par minuta i definitivno je losije napravljen od Desire-a,nema bljeskalicu ali nema lagga ( kad je gore 2.2.1,na Desire-u i 2.2.1 ima lagga a i Gingerbread takodjer iako sam stavio cisti GB bez Sense-a) i ima dosta dobar zvucnik.

Ima boljih Android telefona,Desire HD,Nexus S i slicno,ali i kostaju vise i to dosta.
spawn je offline