View Single Post
Staro 28.01.2011., 18:00   #181
tonini
Premium
Moj komp

tonini's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor moTo Pregled postova
Ima netko iskustva sa WD 320Gb 2.5"?
http://www.links.hr/index.php?option...kl=051.520.194

svako misljenje i komentar su dobro dosli!
Danas sam i ja dobio navedeni disk za produljenje ugovora kod t-coma. U kući imam tri kompa i na svakom radi dobro samo kad ga uključim na stražnji panel, dok na prednja dva USB priključka se pali i gasi osjetite to u ruci (kabel je prekratak za kučište).
Instalirao sam WD Lifeguard diagnostic, tu se pojavi pa nestane, napominjem samo kad je uključen na front panel USB priključcima. Isto tako neće da se pokrene sa stražnjeg panela, kad sam stavio dodatni duži USB kabel, na ovaj njegov.

Pitanje dali bi Y USB kabel pomogao kod pokretanja HDD-a, za priključke na prednjem panelu.
Inače imam eksterne HDD-ove (160 GB ATA) stariji u kučištima NextStar 2, sa USB priključkom i adapterom za struju.

Eksterni diskovi mi služe za pohranjivanje važnih dokumenata, skeniranih, pisanih i sl. pa mi i sama brzina i nije toliko bitna koliko mogučnost prenošenja veće količine podataka.

HDD-ovi sa samo jednim kabelom su idealni za prenošenje veče količine podataka, dok je malo problematično sa ovim starijim eksternim kučištima, i iz tih sam razloga uzeo navedeni HDD.
tonini je offline   Reply With Quote