View Single Post
Staro 27.01.2005., 23:10   #3
dr.fiksi
doktor, trekkie, amd-ovac

dr.fiksi's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Re: Re: Preporuka za skok preko terbajta...

Citiraj:
Originally posted by Visage
Ha, sad je bas nekako tranzicijsko vrijeme da se dodirne povoljnije 400GB i reflektira prema dole u cijeni nizih modela. Taj 250GB Segate ima bas prijatelj ali u Lacie externom kucistu.
Nista posebno, sve radi

Ja sam imao kratko 400GB od Hitachi-a ali mi se nije svidjalo imati
toliku mrcinu u komadu pa sam je prodao. (uz blagoslov srece)

Jel to mislis nositi ili bas fiksirati kao stolni externjak? Ja imam externi Seagate (160GB ATA) i nemam prigovora,samo se previse grijao u kucistu, pa sam morao staviti cooler unutra, kako je to bilo gotovo fizicki nemoguce CK se sjetio kako ubaciti cooler da bude nesto manji ali ipak hladi i sad je Seagate savrseno mlak

Jedino smo malo ruzno lemilicom perforirali rupu za uvlacenje ali to
ionako nitko ne vidi ispod.

CKV mod 01 , CKV mod 02 , CKV mod 03 , CKV mod 04 , CKV mod 05 , CKV mod 07

Mozda da pricekas koji mjesec ako ti nije hitno, jer ce bas cijenom
fino leci modeli preko 200GB. 500GB i vise su vec u pripremi i najavama za sredinu godine...a to je dobo za nize modele.

Kao što vidiš...ti si prvi koji je odg na ovo!Pa trebao bi biti prenosiv...naravno, usb 2.0+firewire, iako se baš ne bi micao stalno.Izgleda da su drugima ovi kapaciteti o kojima ja govorim, a koje i ti spominješ nezamislivi...pa nema nitko ništa za reći.Misliš da bi sad trebalo posebno povoljnije?Nije mi sila, ali tako nešto...250 sam mislio.

1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w...
2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w...
3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb...
-->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga

dr.fiksi je offline   Reply With Quote