View Single Post
Staro 28.01.2011., 03:42   #30
Franf
Premium
Moj komp

Franf's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Ako smijem, iznio bih svoje razmišljanje o tome zasto su meni osobno cod/cod2 bolji od MW/BO, Heroes oM&M 1/2/3 bolji od danasnjih, Fallout 1/2 bolji od 3/NV, SC1 /od SC2 itd...

osobno mislim da je stvar u nostalgiji i pokušavanju vraćanja izgubljene mladosti. sa svojih 26 sa osmjehom se sjecam vremena kad sam mogao cijeli vikend provesti zaljubljen u neku igru, prokopiran samo njome i totalno nasvjestan ostatka svijeta... danas si to ne mogu priuštiti iz više razloga!! krenem se igrati i nakon kratkog vremena nešto me odvuče od ekrana. do nedavno sam smatrao da me nove igre jednostavno nemogu zaljepiti za ekran! ali stvar je u tome što me puno važnije stvari odvuku od njega...
zato će me ti stari nastavci uvijek sječati na neka jednostvnija vremena, na jednu nevinost kad sa 17 godina možeš sebi priuštiti da provedeš 24h/dan uz igricu!! sad si jednostavno ne mogu priuštiti da dofuram Amazonku do levela 70 na Diablu II jer je to vrijeme nažalost prošlo i puno me bitnije stvari preokupiraju. a onda mi je to bilo najbitije na Svijetu...

Eto ne želim nikog uvrijediti ali tako je barem kod mene! Sad je vrijeme da neke druge generaqcije uživaju u igricama na taj način a ja povremeno zaigram nešto kad uhvatim sat dva!

To je isto ko da pričamo o tome zasto su mi Tom&Jerry / Lolek i Bolek / Zekoslav i ostali bolji od Pokemona itd.... mladost je mladost....

al sam ga nadrobio! nadam se da će neki novi klinci uživati u MW3 ja ću ga zaigrati ali znam koji će biti rezultati
Franf je offline   Reply With Quote