Citiraj:
Autor M.U.P.
yep, nisam zavrsio fakultet za igre, bio sam par semestara, al sve nekako mi tesko to bilo ovako priglupome pa reko mah..
nema tu neke pameti ili extra pameti koju nalazimo kod tebe..
cod je brand koji je tu gdje je zbog izvorne kvalitete i koji tu kvalitetu odrzava..
svakim novim nastavkom mjenjaju se akteri i lokacije, princip ostaje isti.. zasto - zato jer je to cod, nije to bc, nije to moh.. kad to shvatis bit ce ti lakse..
tko zeli igrat cod zna sto ce ocekivat, tko zeli igrat sve po redu da ima o cemu raspravljat (jos se kidam na to) neka igra, ne brani mu nitko, eto srecom pa kupis svaku igru pa isprobavas pa mozes kritizirat..
malo kulture ti doduse ne bi skodilo, al ne zamjeram posto je ovo takav oblik komuniciranja..
i ne kuzim vas sto trazite lock..
jel vama krademo napisana slova iz djepa ili trosimo mjesto na netu koje biste vi drukcije iskoristili?
sto bismo konstruktivno trebali pisati o necemu sto se tek pocelo radit?
nitko nikoga ne vrijedja, malo prepucavanja, mudrovanja, tko ima veceg i amen..
dezurni policajci, mah..
|
vidim da i nisi baš balavac,bar po godinama ,ako su prave.
najviše me kopka to kako pokušavaš (a očito je iz tvojih postova) uzdignuti jednu -sada-
prosječnu pucačinu (barem meni "starijem" je prosječna,nit dobra nit loša.) ,u SP sve je na isti kalup . kako možeš pisati da je napredak i brand izvorne kvalitete zato jer su eto,promijenili par mapa ili par likova?lol.
+MP je prilagođen za hrpu prištave balavudrije sa ps3/xbox kontrolerom u ruci.al dobro,to je općenito "mana" svim današnjim pucačinama tog tipa.
NHF prištavima,balavcima i vlasnicima navedenih konzola.
najbolje pucačine su već navedene W:ET ,CoD 1i2 ,iznimka 4. Operation Flashpoint je isto izvrsna igra,pogotovo u Lan-u.
i jedan po meni nepravedno izostavljen CS... i quake -al to je druga sfera.
igrao sam sve nastavke,neke preko LAN-a ,neke u MP i jednostavno *noviji* codovi mi nikako ne sjedaju na mjesto.
SP je ubibože isti k*rac, par novjijh kerefeka i amen- nezadovoljavajuče...
Black Hawk Down mi ima napetiju i interesantniju priču,a star je ko biblija.
ali opet je to samo moje mišljenje.
nemoraš uzdizati i voditi svetu bitku za nešto što je evidentno da ne ispunjava svoj stari hype starijim -prekaljenim- igračima.
zato se i čudim tvojim godinama,jer po pisanju mi ispada kao da ti je zadnjih par igara prvo što si odigrao u žanru.
zbog takve kvalitete igrara općenito , najkritčniji popis od pucačina - DN3D hrpack,Max Payne(iako nije striktno fps),Quake3 Live i Counter Strike -
novo se sve proba,igra par sati da vidim o čemu to bruji community,dobrih 90% ostavi fuj,bljak okus i uninstall...
evo i jedna prigodna od kolege sa dukenukem foruma