Citiraj:
Autor hammer_of_thor
To što si ti "pokušao" ne znači ništa. Brojke govore same za sebe. COD 1 i COD 2 nisu bile igre za mase, i nisu imale ni priblizan broj igrača kao sljedeči CODovi
I jedinica i dvojka su mrtve igre koje tu i tamo odigra tek minoran broj ljudi, dok je četvorka nakon 3 godine jedna od najigranijih igara volio ju ti ili ne.
To je popularna igra koja će se održati još dugo vremena, o toj popularnosti (brandu if you will) se priča, a ti k'o baba iz bolesti uletio kvotat sa pričom o onome što ti voliš odigrati 
I opet i ti "omašiš ceo fudbal"
1. "Najbolji" je vrlo relativan pojam
2. I da je najbolji, nije igra koja je privukla mase i stvorila sebi ime
|
http://www.xfire.com/games/cod2/Call_of_Duty_2/
Xfire users playing per day
43,772
Xfire Rank
Da, jako malo ljudi igra cod2.
CoD4 & Co. je postao igra za one kojima cod1/2 nije išao. Danas mi frend u školi kaže da sam retardiran jer ne igram mw2/black ops u multiju. Ja velim da igram najbolji CoD, CoD1 i 2. Pita zatim on mene "a kaj ima više CoD igra?"
Ja sam ostal paf. Imao sam cod4, igrao sam ga oko 100-ak sati, izbrisao sam ga i sa eksternog i sa svega gdje sam ga imao jer meni OSOBNO svi mp-i nakon cod2 su
sranje.
Argumente ne budem iznosio jer su kolege forumaši prije mene iznesli prednosti starijih CoD-ova u odnosu na ove everyone-can-shoot-and-kill CoD-ove.
Ako želite naučiti igrati multi-fps, odigrajte W:ET. Tko bude u njemu raturao i kasnije rekao "CoD4 i ovi novi su bolji" osobno ga bum haxal
Jednostavno ne znam kaj da velim više, ovo mi sve više liči na već epske svađe na internet forumima tipa gayphone vs. smartphone, wins vs. linux vs. Mac OS, Dinamo vs. Hajduk
Mislim da u ovoj temi treba očistiti ovaj spam jer ništa pametnoga više ne bude proizašlo iz ove diskusije