nisam neki igrac CODa (presao sam cod1,2, mw, mw2, i onaj na pacifiku ^^ - black ops mi se uopce nije dalo) tako da necu kritizirati multiplayer - iako kad gledam review svakog novog nastavka mi to sve isto izgleda
tako da cu se osvrnuti samo na ono sto kontam
Citiraj:
Autor M.U.P.
cod je singleplayer igra bez premca
|
lol
singleplayer je postao clusterfuck gdje ti u uho stalno vice zapovjednik da em ides vamo em tamo, pa se vrati i sve to uz dodganje milijardu metaka i neprekidno spawnanje (bar dok se ne maknes u novu zonu) neprijatelja iz svakog smjera - ekran mi je konstantno crven od krvi, jako iritirajuci efekt (i nije sad da sam njub u shooterima posto obozavam shootere i igrao sam UT 6g na clanbase ladderima

)
level design se iskljucivo svodi na jednosmjerni koridor sa AI triggerima
radnja pojma nemam koja je - gotovo ju je nemoguce pratiti
samo znam gdje se odvija
od tih military shootera bolji singleplayer mi je imao bad company 2
i puno vise su mi se svidjali cod 1 i 2 (pogotovo jedinica koja je bila epic i stvarno donjela pun k inovacija - od kojih je najbolja destructible cover)
necu ni spominjat da singleplayer komotno prodjes za kojih 5h
Citiraj:
Autor M.U.P.
sto bi sad trebao svaki novi nastavak bit fenomenalan multi, najigraniji multi ili koji kurac?
da naprave kakav remake 2ke srali biste da recilkiraju vec vidjeno..
ono koji kurac bi oni trebali napravit po tebi?
kopiju bc-a?
|
pa nek odustanu vise od serijala
koji k da vise prave te codove kad se svaki novi svodi na 5h singleplayera i par novih mapa/oruzja u multiu
bolje da onda izdaju expanzije/DLCove nego sto naplacuju 60$
al jbg, ljudi kupuju na kile svake godine tako da nisu ni prisiljeni stat na loptu - tj napravit pauzu od nekoliko godina, smislit brdo novih stvari za stavit u igru i onda izdat na trziste..
za djecu (budimo posteni i recimo da je cijeli pro gejming community na PCevima

) sa konzolama koja to kupuju svake godine, se ni ne cudim - ne znaju bolje i nasjedaju na hype
ali PC igraci koji takodjer to kupuju na kile, ne znam sta im je
covjece pa ut2k3 i ut3 su propali zato sto su bili poluproizvodi..a ovdje jedan COD obara sve rekorde