View Single Post
Staro 26.01.2011., 19:50   #17
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor dzura Pregled postova
jebamepas takva ista prepucavanj vidam po auto forumima kad se pise o golfu, pokusavaju ga usporedivat s drugim u klasi, em je ovaj veci em je ovaj bolji a onaj manje trosi....ovom je najbolja gof jedinica TAS, ovome dvojka gtd a ove nove s ksenonom i GPS-om su sranje itd.....ljudi to sve stoji ali cod je ajmorec institucija u svojoj klasi bas ko i golf u svojoj i oni postavljaju ljestvicu a drugi se prilagodavaju, i naravno da igra napreduje, dodavaju se nove stvari, nove ludorije....pa kome ne pase ostaje na starom ali kad je pitanje prodaje stvari moraju napredovat....(nemojte mislit da sam zgrizeni vozac golfa ili igrac coda ali postujem i jedno i drugo koliko god me neke stvari smetale)
Bull, Bull, just bull...

CoD je prije bio nešto što su svi FPS proizvođaći pokušavali PRESTIĆI (prije DOSTIĆI )

A i napredovanjem (ili ti ga izdavanjem istog sranja svake godine ) ne dodaju se nove stvari

Zadnjih par CoDova iz jednog u drugi isti vrag, ne promjene ništa ...

Meni recimo osobno Black Ops izgleda kao DLC za MW2 lol (promjenili su šta ?, dodali SP i par MINORNIH stvari izmijenjali)

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote