26.01.2011., 19:38
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Autor bacyc
cod serijal se proslavio s prvim nastavkom. to se igralo skroz do islaska dvojke, pa i dulje. SP je bio genijalan, MP također. kvaliteta je počela opadati već s prvim nastavkom, odnosno ekspanzijom. svaki novi nastavak je donosio neke nove gluposti da bi došli do ovoga što imamo danas. noskill pucaljka, glupi perkovi, heartbeat sensori, kempanje, spray and pray, nuke  . pokušao sam igrati sve codove koji su izašli, ali sam većinu obrisao vrlo brzo, dok jedinicu zaigram još i danas.
|
Slazem se s ovim. Ja sam isto jedan od onih kojeg je odbila hiper produkcija i podilazenje masama u novim nastavcima. Cilj im je privuci sto vise ljudi jer to nosi zaradu, a opet ti isti klinci i vikend igraci tad utjecu na kvalitetu te iste igre jer se sad ona radi da svatko moze biti "dobar" u igranju. I onda dobijete perkove, helikoptere i nuklearne bombe. Pune servere nobova, gdje svatko iz svog ugla samara rafalnom paljbom da osvoji sljedeci challenge ili pozove air strike. The n00b effect video kaze to najbolje. 
|
|
|