26.01.2011., 12:29
|
|
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
eto, g.Damir sa HRT-a mi je na upit poslao 3 privitka i jedan link.
u jednom od ta tri stoji -
Hvala Vam na pismu za Hrvatsku radioteleviziju. RTV pristojba nije pretplata za neku osobnu uslugu,
već naknada kojom kao vlasnik uređaja kojim možete gledati televizijski ili slušati radijski program sudjelujete u financiranju nacionalne javne radiotelevizije kao javne,
a ne osobne potrebe. (Na isti način raznim porezima, prirezima ili naknadama financiraju se ostale javne potrebe u nekoj zemlji, neovisno o osobnom korištenju pojedine od njih.)
Iz toga proizlazi i da RTV pristojba ni na koji način nije povezana s komercijalnom uslugom distribucije programa (satelitskom, kablovskom ili internetskom) i da pretplatom na neku od njih ne prestaje obveza plaćanja RTVpristojbe.
Više o tome što je RTV pristojba i zašto se plaća možete pronaći i na našim internetskim stranicama.
Nadam se da će Vam ove informacije pomoći.
znači, plaćam nešto što bi *mogao* gledati preko svog rtv prijamnika ,koji nemože primati to što bi ja po njihovom mogao gledati.
gledao ja ili ne gledao...ma gledaj njih lopine
ne plaćam to za osobne potrebe?,jok ,samo mi ukrašava vitrinu/regal/dn. boravak.
eto,još na fali porez na računala i mobitele (odnosno ,na to da bi možda koristili neku od usluga),i stvarno smo kompletni. pola plaće ode na poreze da bi mogao uopće upalio tv ,komp i mobitel.
zgleda,a bio sam i svjestan, da je ta bitka borba sa vjetrenjačama.
a evo i ostatak.
gledajte obrazac Odjava i boldano u njemu.
ma da nebi...lol
Zadnje izmijenjeno od: BSA<AK-47>. 26.01.2011. u 13:02.
|
|
|