Pozdrav!
Iz naše prepiske razvidno je da smo se pogrešno razumjeli, pa da raščistimo nesporazum. Govoreći o mogućnosti uvida u rezultate ove nove sezone, naravno da meni kao Gostu nije omogućen pristup u taj dio foruma namijenjen samo liaison kontaktima. Govorio sam o rezultatima prošle sezone koji su dostupni svakome tko na USL forumu klikne na arhivu rezultata susreta. Pošto si ti u jednom od prethodnih postova naveo (a kasnije se i ispravio da se to tiče samo dotične mape) da ste pobijedili u prvom kolu ove nove sezone najvećim rezultatom ikad, jednostavno sam tamo otišao provjeriti tvoje tvrdnje.
Svezigledno ovogodišnjih eskadrila koje nastupaju, nažalost opet moram primjetiti tvoju nedovoljnu upućenost (uz mali ispravak - eskadrila se zvala Legio XIII, ne XII). Iz rezultata prvog kruga vidi se da uz prošlogodišnje pobjednike 2GvShAD nedostaju i 14./JG5 i Bounty Hunters. Te su eskadrile, ako se dobro sjećam, zajedno s LeLv8 bili polufinalisti lige zatvorenih kokpita. Jednostavnim riječnikom rečeno, ako od prošlogodišnjih četiri polufinalista ove godine leti samo jedan, ne možeš reći da su odnosi snaga ove sezone jednaki prošloj. Po mom skromnom sudu, liga je ipak slabija. Bilo bi zanimljivo znati što je uzrok tome.
S poštovanjem