View Single Post
Staro 26.01.2011., 00:57   #176
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
jebote.......
televizor je prijamnik, sta onda sto je analogni? ne placas ti uopce pretplatu da bi gledao jebeni program, jebe se njima hoces drzat pilice u ekranu ili gledat sapunjare od 0-24, placas pretplatu na posjedovanje RTV prijamnika!

kuzis sada? nema veze mozes li pratiti analogni ili digitalni signal - posjedujes prijamnik - placas pretplatu. ili cemo jos jednom ponoviti ovo sve?
jebote, ko' da ste pali iz aviona jucer i sada se cudite kako i zasto. da je jako debilan i nimalo pravedan zakon - jest, ali ko' te sta pita? placas kao svi ostali i u klinac............
ok,ok... ko je tebi stao na žulj danas?
ne čudim se kao i zašto, nažalost znam,jer dok sam živio u kući , uredno sam platio svaku uplatnicu ,ali eto ,sad je drugačija kombinacija...

pomislih,možda se ,zbog ovog "digitalnog doba" , zakon mjenjal , pa možda ide na ruku malo nama ,koji još nemožemo/ne želimo/ne trebamo pratiti trendove HD,mpeg4,6,8 xxx led,uber televizora... bar zasad

al vidim sve po starom u ovoj državi.